Annons

Ledarbloggen

Sanna Rayman

Sanna Rayman

Socialdemokraterna toppnoterar och KD har bottenkänning på 2,9 procent, men Moderaternas nye partisekreterare Kent Persson vill inte kännas vid undergångsstämningen.

– Jag känner mig trygg med att KD kommer in i riksdagen, säger han till SvD.

 

I samma artikel berättas även att Kristdemokraterna planerar en intensiv kampanj under maj månad. Kampanjen ska bland annat handla om situationen för barn och unga, bland annat inom familjepolitik, barns och ungdomars hälsa och den psykiska arbetsmiljön i skolan”. Kanske ett sätt att lyfta lite, tänker man, men strax tvingas man tänka om. Det visar sig nämligen att Acko Ankarberg – KD:s partisekreterare – ”nekar till att kampanjen skulle vara ett sätt att lyfta partiets dåliga resultat”.

Jo, för det vore ju en rysligt värdslig strävan…

 

Jag vet inte, Kent Persson. Du kanske inte ska känna dig fullt så trygg..?

Arkiv