Annons

Ledarbloggen

Daniel Persson

Daniel Persson

I stormen som följde på Bengt Ohlssons fantastiska artikel i Dagens Nyheter passade Aftonbladets kulturchef Åsa Linderborg på att avlossa en riktig salva där hon bland annat jämförde Göran Hägglund med Anders Behring Breivik och försökte i total brist på smak och gott intellektuellt hantverk att göra Hägglund till medskyldig till dåden i större mening genom detta ”större ideologiska sammanhang”.

Efter att AFA misshandlat medlemmar av Klassiskt Liberala Partiet i Eskilstuna drar Fredrik Segerfeldt konsekvenserna av Linderborgs resonemang och frågar på sin blogg om hon är medskyldig till det inträffade. Det hade varit intressant att se vad Linderborg har att säga om det hela men det är säkert att hoppas på lite väl mycket.

Mer om dådet i Eskilstuna kan man läsa till exempel på Per-Olof Samuelssons blogg ”Hemma hos POS”.

Arkiv