X
Annons
X

Ledarbloggen

Maria Ludvigsson

Maria Ludvigsson

På Newsmill i april kunde vi läsa lovande artikel av Irene Wennemo om S nya sajt för reformdebatt. Den beskrevs av henne då som ett nytt Newsmill.

Till dags dato har sajten begåvats med totalt åtta (8) inlägg.

http://s2013.se/

Förutom det rent strategiska haveriet, att starta en sajt, slå på trumman och inte har mer än ett inlägg redo, är det tunna utbudet illavarslande. Det verkar skralt med reformidéer således. Det blir lite tråkigt också för oss som inte lever för eller av ”Partiet”. De bästa stunderna i den politiska debatten är när såväl regering som opposition är riktigt taggade och studsar på tå för att få fram sina reformidéer.

Snopet för dem som hoppats på en egen Newsmill för bara S och träligt för oss som önskar en vass opposition.

Arkiv