X
Annons
X

Ledarbloggen

PJ Anders Linder

PJ Anders Linder

Skånska Dagbladets Martina Jarminder skriver om kritiskt om Folkpartiet med utgångspunkt bland annat i SvD:s serie om Det nya borgerliga uppdraget. Vart har idéerna om frihet tagit vägen, undrar hon.

Ja, det är en rimlig fråga. Själv tycker jag inte att det är så hemskt mycket fel med de (flesta av de) konkreta kraven som FP har fört fram på senare tid, men det blir onekligen lite ensidigt när det liberala partiet talar så mycket om ordning och reda utan att komplettera med ett frihetsbudskap.

Det har gjorts mängder av inlägg på ledarsidor, på bloggar, på Twitter och i läsarmejl apropå SvD-serien, men litet om ens något har kommit från FP-håll. Har det liberala partiet tappat intresset för idédebatt? Det vore ingen bra signal.

Arkiv