Annons

Mölstads vinblogg

Mikael Mölstad

Mikael Mölstad

Decemberbesök i Paris 4. Jag är ingen stor vän av att kunna äta perfekta färska bär året runt. För det första är det inte så smart att skicka runt bär på vägar eller flyg mitt i vinter. För det andra är de godare på sommaren när de fått växa långsammare i mer tempererat klimat. Tycker jag.

Hediard på Place de la Madeleine är Paris allra lyxigaste matbutik. Dyrt – javisst, men titta är ju gratis.

Men ändå – ibland får man ge sig. Dessa bär- och fruktuppläggningar i lyxbutiken Hediard i Paris är helt oemotsståndliga. Och visst kan man väl få unna sig lite lyxiga bär någongång – även när snön yr kring knuten?

 

Om VinbloggenVälkommen till Mikael Mölstads blogg om framförallt vin men även om mat och annan dryck.


Här skriver jag om vad jag som händer här hemma och ute i världen – trender och nyheter.


Är det något du tycker jag ska ta upp min på min blogg – eller kanske i en krönika?


Mejla på: mikael.molstad@svd.se.


Jag har skrivit om vin i tjugofem år, bland annat som skapare av En värld av vin.


Jag arbetar också med mat - och dryckeskvalitet i kombination med service i mitt arbete som grundare och redaktionschef på restaurangguiden White Guide.


Sedan 2005 medverkar jag regelbundet med vintips och krönikor i Svenska Dagbladet.