Annons

Mölstads vinblogg

Mikael Mölstad

Mikael Mölstad

Det gäller att ha koll på tiden. I måndags gick den stora White Guie-galan av stapeln. Närmare tusen person var på Grand för att mingla och applådera vinnare. Bäst bland vinkrogarna blev i år Grand i Lund.

Grand i Lund har länge varit en populär vindestination tack vara deras klassiker-källare. Nu har de också fått dit Erik Berne från Trio i Malmö. Han har med sina personliga viner fått fart på hela verksamheten.

Det blev en bild på Erik Berne (längst till höger) och hans kompisar från Grand Hotel i Lund till slut.

Tyvärr hann inte Erik Berne och hans kompisar fram till prisutdelningen. De hade missat tiden – och trodde galan började kl 17.  Det var riktigt synd om dem. Det gick att improvisera in dem i programmet.The show must go on. Det blev dock en bild på dem som vinnare.

Här på denna länk finns alla andra vinnare.

 

Om VinbloggenVälkommen till Mikael Mölstads blogg om framförallt vin men även om mat och annan dryck.


Här skriver jag om vad jag som händer här hemma och ute i världen – trender och nyheter.


Är det något du tycker jag ska ta upp min på min blogg – eller kanske i en krönika?


Mejla på: mikael.molstad@svd.se.


Jag har skrivit om vin i tjugofem år, bland annat som skapare av En värld av vin.


Jag arbetar också med mat - och dryckeskvalitet i kombination med service i mitt arbete som grundare och redaktionschef på restaurangguiden White Guide.


Sedan 2005 medverkar jag regelbundet med vintips och krönikor i Svenska Dagbladet.