Annons

Kulturbloggen

Harry Amster

Harry Amster

Paul McCartney fortsätter att spela med Nirvana. Den här gången i Seattle, Nirvanas egen stad, med Dave Grohl, Krist Novoselic och Pat Smear. De spelade ”Give me some slack” som McCartney spelade in med Nirvana 2012 i samband med Dave Grohls filmprojekt ”Sound city”. McCartney/Nirvana fortsatte för första gången med Beatlesklassiker som ”Get back”, ”Long tall Sally”, ”Helter skelter”, ”Golden slumbers”, ”Carry that weight” och ”The end”, enligt NME. Dave Grohl växlar med mellan trummor och gitarr och fortsätter det så här har McCartney fixat ett fantastiskt nytt kompband.

McCartney/Nirvana spelar ”Helter skelter”.

YouTube Preview Image

Beatles original av ”Helter skelter”.

YouTube Preview Image

McCartney/Nirvana spelar ”Get back”.

YouTube Preview Image

 

 

 

Kategorier