Annons

Kulturbloggen

Harry Amster

Harry Amster

Alla i USA undrar vad Jerry Seinfeld håller på med. På sistone har twittrat om sitt nya ”projekt”. 1 maj skrev han: ”Seiny and LD back together again? What could this mean?”. LD syftar på Larry David, mannen bakom underbara serien Curb your enthusiasm. David skapade också tv-serien Seinfeld tillsammans med sin kompis Jerry.

Även skådisen Alec Baldwin och komikern Ricky Gervais är med i Seinfelds nya…ja, vad det nu är. Seinfeld har twittrat om att de filmar i Battery Park City och City Island i New York. Här finns bilder på honom med Gervais i sportbil från förr. En gammal folka är också med.

En del spekulerar i att det handlar om en reklamfilm medan andra är övertygade om att det är en ny komediserie. Fyra gubbar och en bil, kanske.

Här sitter David och Seinfeld och pratar om hur många servetter det krävs för att käka upp en macka och vem som ska flytta in en bit när en kompis dyker upp.

YouTube Preview Image

 


 

 

 

 

Kategorier