Annons

Kulturbloggen

Harry Amster

Harry Amster

Hon blev känd för sin diskoklassiker More, more, more  med textraden ”How do you like it?” som upprepas gång på gång. Andrea True, avled den 7 november i New York, 68 år gammal.  Hon flyttade från Nashville till New York 1968 och försökte sig, enligt New York Times, på skådespeleri, sjöng på nattklubbar, skrev musik till tv-reklam och spelade i porrfilmer.

1976 small det till då hon skrev en låt om det hon hade varit med om i porrindustrin. Hon spelade in More, more, more, kallade sig Andrea True Connection och nådde fjärde platsen på den amerikanska Billboardlistan med textrader som ”But if you want to know how I really feel, just get the cameras rolling, get the action going”. 1977 fick hon en mindre hit med New York, you got me dancing.

Här är More, more, more.

YouTube Preview Image.

Kategorier