Annons

Wall Street-bloggen

Daniel Kederstedt

Daniel Kederstedt

Så att vi får det sagt:

Det råder just nu flera frågetecken kring vem Allesio Rastani är. En seriös handlare? En skojare? Eller medlem av Yes Man? Och eftersom jag själv har försökt få tag i honom men misslyckats, samt sitter i tidsnöd, så låter vi Reuters resonera om det här. Uppdaterat: Telegraph fick tag i honom.

Med det sagt – att vi alltså kanske ska det här med en näve salt – så tycker jag ändå vi att bjussar på videon som cirkulerar ivrigt just nu. Handlaren Allesio Rastani får BBC:s redaktion mållös när han öppet pratar om sina innersta drömmar om en ny recession och depression, att den ekonomiska krisen är som cancer och vem som verkligen bestämmer här i världen.

http://www.youtube.com/watch?v=lqN3amj6AcE&feature=youtube_gdata_player

Om bloggen


Daniel Kederstedt är SvD Näringslivs korrespondent i världens ekonomiska huvudstad – New York. Med utgångspunkt från Wall Street rapporteras här om finansvärlden, börserna och det internationella näringslivet.

@kederstedt på Twitter