Annons

Spelbloggen

Tove Bengtsson

Tove Bengtsson

samusaran_1
Samus Aran, huvudperson i “Metroid”-serien, är bara en av många välkända Nintendo-nunor som kommer att dyka upp som spelbar karaktär i det kommande “Smash bros.”-spelet. Men hon är förmodligen den enda som kommer ha högklackat.

På Kotaku tycker man att det är helt okej – så länge alla andra karaktärer också kommer att vara iklädda lika bisarra och fåniga dojor. De refererar till tecknaren Natasha Allegris reaktion på Twitter, där hon ritat upp övriga kända “Smash bros.”-figurer med samma fåniga platåskor på sig.

Ärligt talat skulle det faktiskt passa rätt bra in i “Smash bros.” kaotiska och surrealistiska värld – det handlar ändå om att låta celebra Nintendo-karaktärer slåss mot varandra.

Tyvärr lär det här bli ännu ett spel där Samus Aran förminskas till “sexig soldat” istället för den tuffa krigare hon är – i alla fall om den supertajta (”zero suit”-)dräkten och högklackade skorna består. Så här såg hon till exempel ut i ”Metroid: Other M”:

Foto: Nintendo

Och så här ser hon ut i sin mer välkända krigsmundering.

Foto: NintendoEn viss skillnad, eller hur?