Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Det gäller att packa dubbla lager med musik att lyssna när man ska ut och resa med tåg i dessa vargavintertider. I morgon när jag kliver på vagnen med slutdestination Göteborg (som förhoppningsvis anländer innan Kevin Costner & Modern West går på scen) är jag redo för det mesta med hjälp av nya skivorna från Sigur Rós-Jónsi, Caribou, Jamie Lidell, She and Him, The Radio Dept, New Young Pony Club och Holly Miranda. Och så Au Revoir Simone-Erikas söta cover på Broder Daniels No time for us. Så länge jag är tillbaka till lördag då Beach House spelar på lördag spelar det ingen roll om jag får putta tåget från Hallsberg.

Så till slut: Inläggets rubrik syftar inte på några nyfunna tankar om The Doors gamla låt som jag en gång i tiden närde varmt vid min barm. Det handlar istället om att den här bloggen tar slut. Här och nu. Punkt och slut.

Farväl och adjö.