Annons

Silicon Valley-bloggen

Miriam Olsson Jeffery

Miriam Olsson Jeffery

I Silicon Valley sprids rykten snabbt och vad är ett rykte utan foton? I förra veckan skrev SvD Näringsliv om källor som hänvisade till massproduktion av en ny mini-Ipad från Apple. Den har enligt ryktena en 7,85 tums skärm och i så fall skulle konkurrera med surfplattor som Google Nexus 7 och Amazons Kindle Fire.

Nu florerar bilder på hur en sådan mini-Ipad skulle kunna se ut. Några av dem har postats på Twitter av Sonny Dickson, en researcher på 9to5Mac. Det kan mycket väl handla om en så kallad ”mockup” – en modell av hur den skulle kunna se ut, enligt ryktena. Liksom videoklippet som spreds med en ”mockup” av nya Iphone 5 någon vecka innan den släpptes, men som visade sig stämma överens med hur den faktiskt ser ut.

Källor till flera medier säger att mini-Ipaden kommer att släppas inom några veckor.

LÄS MER: Svalt mottagande för Apples nya kartapp

Om bloggen

 
Miriam Olsson Jeffery är SvD Näringslivs medarbetare i internetutvecklingens centrum - Silicon Valley i Kalifornien. Här föds det som påverkar våra nätliv och företagens affärer. Bloggen handlar om webbtjänsterna, användarna, entreprenörerna, pengarna och internetjättarna, men också om livet och stämningen i dalen.

Vill du kontakta Miriam?
Hon nås på mejl eller
Twitter: @miriamolsson