Annons

Silicon Valley-bloggen

Miriam Olsson Jeffery

Miriam Olsson Jeffery

Hänger du på Twitter och har tröttnat på att en del du följer upptar en allt för stor del av ditt flöde? Nu har Twitter infört en knapp för att tysta ner jobbiga användare.

Varför avföljer jag dem inte bara, tänker du kanske? Bra fråga, men det skulle ju kunna handla om en relation du inte vill skapa någon friktion i och samtidigt inte orkar höra ALLT vad den personen har att säga.

Funktionen med att stänga av användare i flödet har sedan länge funnits i Twitter-klienter som Tweetdeck (Twitter-ägt) och Echofon, men har nu alltså kommit till Twitters egna webbgränssnitt och mobilappar för Android och Iphone. Knappen rullas ut till alla användare under de kommande veckorna.

Men den nya funktionen innebär så klart också att andra låta bli att läsa vad du själv har att säga.

LÄS MER: Twitters nya Facebook-profil är här

Om bloggen

 
Miriam Olsson Jeffery är SvD Näringslivs medarbetare i internetutvecklingens centrum - Silicon Valley i Kalifornien. Här föds det som påverkar våra nätliv och företagens affärer. Bloggen handlar om webbtjänsterna, användarna, entreprenörerna, pengarna och internetjättarna, men också om livet och stämningen i dalen.

Vill du kontakta Miriam?
Hon nås på mejl eller
Twitter: @miriamolsson