Annons

Silicon Valley-bloggen

Miriam Olsson Jeffery

Miriam Olsson Jeffery

När talkshow-stjärnan Oprah Winfrey skulle marknadsföra Microsofts nya surfplatta Surface, som hon har utsett till en av sina favoritsaker, twittrade hon (eller någon av dem som jobbar för henne) om det på sin Ipad från Apple. #fail – som man säger på ”Twitter-språk”.


Skärmdump från Zagg.com som var först med att upptäcka att tweeten var postad från en Ipad.

Om bloggen

 
Miriam Olsson Jeffery är SvD Näringslivs medarbetare i internetutvecklingens centrum - Silicon Valley i Kalifornien. Här föds det som påverkar våra nätliv och företagens affärer. Bloggen handlar om webbtjänsterna, användarna, entreprenörerna, pengarna och internetjättarna, men också om livet och stämningen i dalen.

Vill du kontakta Miriam?
Hon nås på mejl eller
Twitter: @miriamolsson