Annons

Brännpunkts blogg

Carina Stensson

Carina Stensson

Idag presenterade Centerpartiets partiledare Annie Lööf förslaget till nytt partiprogram. En hel del kontroversiella och uppmärksammade skrivningar har tagits bort, meddelade Lööf under pressträffen. De senaste månaderna har partiprogrammet varit livligt debatterat, inte minst på Brännpunkt. Senaste artikeln på Brännpunkt hade rubriken ”Idéprogrammet hånar våra sociala reformer” (31/1), och längst ned i artikeln finns listan på samtliga som berör frågan.

Är det ändrade partiprogrammet bättre eller sämre? Vad har Centerpartiet för chanser med de nya förslagen? Vi tar gärna emot fler artiklar i ämnet nu när förslaget är presenterat! Mejla brannpunkt@svd.se

Missade du spännande debatt i förra veckan? Här är de tio mest lästa artiklarna på Brännpunkt:

1. Dags för Filippa Reinfeldt att ta sitt ansvar

Om bloggen


På Brännpunkts blogg efterlyser SvD:s debattredaktörer artiklar i aktuella ämnen och skriver om vad som har skapat de livligaste diskussionerna.

Här kan du läsa inlägg från Carina Stensson, redaktör för SvD Opinion som både publicerar tidningens debattartiklar och artiklar exklusiva för SvD.se och Lena Karvik, redaktör för tidningens debatt.

Här har läsarna möjlighet att själva vara med och kommentera och ge redaktionen tips.