Annons

Brännpunkts blogg

Carina Stensson

Carina Stensson

Flera frågor har väckt mycket intresse och reaktioner under veckan som gått. En av dem är alkoholism. Kan man som alkoholist lära sig att dricka måttligt? Forskare menar nu detta, vilket strider med tidigare råd inom sjukvården. Författaren, föreläsaren och nyktra alkoholisten Camilla Kuylenstierna skrev därefter en artikel med rubriken ”Det är inte en förlust att avstå från alkohol”, en av de texter som blivit mest läst och delad under helgen som gick. Vi räknar med att kunna fortsätta debattera frågan.

Brännpunkt har haft en stark vecka, sett till läsning och trafik. Över 224000 sidvisningar har registrerats för debattartiklarna, vilket befäster positionen som Sveriges största debattsajt på nätet.

Missade du intressant debatt? Här är de tio mest lästa artiklarna:

Om bloggen


På Brännpunkts blogg efterlyser SvD:s debattredaktörer artiklar i aktuella ämnen och skriver om vad som har skapat de livligaste diskussionerna.

Här kan du läsa inlägg från Carina Stensson, redaktör för SvD Opinion som både publicerar tidningens debattartiklar och artiklar exklusiva för SvD.se och Lena Karvik, redaktör för tidningens debatt.

Här har läsarna möjlighet att själva vara med och kommentera och ge redaktionen tips.