Annons

Utvecklingsbloggen

Ola Henriksson

Ola Henriksson

Efter lanseringen av Nliv.se har utvecklingsavdelningen haft en hel del ärenden som är direkt kopplade till lanseringen, dvs olika former av justeringar och kompletteringar. Men så småningom börjar vi komma in i en lite mer normal utvecklingsfas. Det är några större lanseringar planerade, men just nu kommer vi fortsätta beta av små nyheter och sådana saker som väntat ett tag eftersom nliv.se-lanseringen tig all kraft.

Här kommer en kort sammanfattning av nyheter och förändringar på SvD.se för de två senaste veckorna.

Dessa två veckors deploy innehöll 50 förändringar varav några av de viktigare är:

I stort sett varje vecka genomförs en deploy där vi installerar ny kod för olika funktioner på SvD.se. En del av detta berör bara interna system som du som läsare aldrig ser eller rör delar av pågående större ärenden. Här ovan redovisas bara de viktigaste av veckans genomförda förändringar.