Annons

Resebloggen

Per Johnsson

Per Johnsson

Vad är det med flygfolk och snoppar? För en tid sedan roade sig Ryanairs markpersonal på flygplatsen i Dublin med att rita en jättepenis i snön bredvid planet. Konstverket fotograferades av en passagerare som självklart postade sin bild på Twitter – där den gjorde succé.

Nu är det dags för ett nytt ”konstverk” på samma tema att möta sin publik. Den här gången framställt på ett betydligt mer avancerat sätt. Det var i lördags som en pilot på ett enmotorigt plan var ute på en flygning över Florida. Man kan gissa att piloten var en smula uttråkad och inte alltför jäktad när hen med hjälp av planets GPS valde en rutt som också blev en teckning.
Och tack vare den populära appen Flightradar24 har pilotens kreativa vägval blivit en nyhet världen över.

flygrutt

Foto: Flightradar.com