Annons

Resebloggen

Per Johnsson

Per Johnsson

Jag vill börja med att varna känsliga läsare för detta inlägg som placerar sig under såväl bältet som gränsen för vad många säkert anser vara anständig journalistik.

Med det sagt kommer här berättelsen om Ryanairs markpersonal på flygplatsen i Dublin som i brist på annat viktigt att göra nyligen valde att rita en jättepenis i snön bredvid planet. Konstverket fotograferades av passageraren Brendan Keary som självklart postade sin bild på Twitter. Reaktionerna kom snabbt och i stort sätt samtliga var positiva, skriver The Telegraph.

”HAHAHAHAHAHAJAHAHHAHAHAHA! Min favoritgraffiti. Bättre än Banksy” @lisamareedom

”Det här är troligtvis den enda gången jag har tittat på Ryanair och lett”
@JB_Barrington

”Det är officiellt! Ryanair är nu mitt favoritflygbolag. Snälla, befordra den här kille”
@deadinholywood

”Irland tappar aldrig sitt sinne för humor”
@DeanRosario

Ryanair, som reagerade betydligt snabbare på markpersonalens snökonstverk än passagerarnas samtal till kundtjänst, kommenterar händelsen så här:
”Medan vår markpersonal utmärker sig med branschledande 25-minutersvändningar på flygplatserna, är konsten inte deras starka sida, eftersom de helt klart glömt att rita vingar på sitt snöflygplan.”

En brasklapp måste dock hängas upp. Det har hänt att Ryanair med vd:n Michael O’Leary i spetsen hittat på den här typen av historier i pr-syfte. Den här gången bedyrar dock flygbolaget att bilden är 100 procent äkta.

Ryansnö