Annons

Resebloggen

Per Johnsson

Per Johnsson

Europas bästa shoppingland är Storbritannien. I alla fall enligt YouGovs senaste EuroTrack-undersökning som kartlägger vad invånarna i Tyskland, Frankrike, Danmark, Sverige, Finland och Storbritannien tycker om saker och ting.

Av de tillfrågade (som fick välja tre europeiska länder) hade en tredjedel (32 procent) med Storbritannien bland sina shoppingalternativ. Därefter följde Italien och Frankrike som båda valdes av 20 procent av de tillfrågade.

Undersökningen tog också reda på vilka länder vi helst besöker om vi vill ha bra väder. Här kom Spanien överst (56 procent), följt av Grekland (44 procent) och Italien (32 procent).

Bäst mat anser vi att man äter i Italien (48 procent), Frankrike (44 procent) och Spanien (26 procent).

Ja, nu vet ni det.