Annons

Resebloggen

Per Johnsson

Per Johnsson

Det finns tre stränder som jag tänker extra mycket på när höstdagarna är som gråast: Bounty beach på ön Malapasqua i Filippinerna, Pattaya beach på ön Koh Lipe i Thailand och Long beach på ön Perhentian Kecil i Malaysia.

När jag var där senast såg det ut som på bilderna här under, men det ska erkännas att det är några år sedan.

Därför undrar jag om någon därute har nytagna bilder från mina favoriter. Skulle gärna vilja se om de fortfarande är lika idylliska som jag minns dem.

Mejla mig gärna: reseexperten@svd.se

Har ni andra ”nu-och-då-bilder” från öar och stränder runt om i världen tar jag gärna emot dem också (det behöver inte ha skett några förändringar mellan då och nu, jag vill se bilderna ändå). Hoppas kunna göra ett litet bildspel här på resebloggen.

Tack för hjälpen!

Bounty beach, Malapascua.

Pattaya beach, Koh Lipe.

Long beach, Perhentian Kecil.