Annons

Mitt Stockholm

Johan Lindberg

Johan Lindberg

Som jag tidigare nämnde ska jag snart ta ett blogguppehåll. Gåtan om Bellmanhuset var den sista ”ordinarie” gåtan på ett tag. Detta eftersom jag ska skriva en guidebok om vår kära huvudstad.

Men ni ska få en klurighet till före uppehållet – nämligen en ”bonusgåta” från en läsare. Det är Jan Eklund som har tagit den här bilden:

bonus1

Frågan är: Var i Stockholm tog han den? Mejla till mittstockholm@svd.se om du har en gissning. Till bonusgåtorna är det ju inte lika många ledtrådar och inte heller samma ”uttömmande” lösning. Men jag hoppas att ni vill anta utmaningen!

När det gäller guideboken känns det extra roligt att den kommer att heta precis som bloggen: Mitt Stockholm. Den kommer att vara i samma anda som de andra i Karavan förlags ”Mitt-serie”. Kom gärna med tips om det är något ni tycker ska finnas med i boken. Allt från sevärdheter till favoritrestauranger. Mejla i så fall till mittstockholm@svd.se.

OM BLOGGENVälkommen till bloggen Mitt Stockholm! Här samlar vi gåtor, frågesport, bilder, filmer och berättelser om Stockholm förr och nu.

Vill du bidra med eget material eller har förslag på vad vi ska berätta mer om? Mejla till mittstockholm@svd.se

Klicka dig gärna runt i arkivet här nedan – där finns många okända pärlor om vår kära huvudstad.

/Hälsningar Johan Lindberg

Klicka dig runt!

karta

Här finns alla gåtorna och filmerna samlade – klicka dig runt och lär dig mer om Stockholm.