Annons

Mitt Stockholm

Johan Lindberg

Johan Lindberg

Dagens nyhet här på Mitt Stockholm-bloggen är att vi nu har samlat samtliga gåtor och filmer i en interaktiv karta. Här kan ni nu klicka er runt och upptäcka nya platser och historier om huvudstaden:

Hör gärna av er om något känns krångligt kring kartan eller om ni har någon annan synpunkt. Sedan får ni förstås också gärna höra av er med idéer om platser ni vill veta mer om – mejla då till mittstockholm@svd.se. Givetvis kommer alla nya gåtor och filmer efter hand att placeras in på kartan. Till slut ska det bli ett riktigt Stockholms-smörgårdsbord har vi tänkt.

Varsågod att klicka er runt!

Ni har väl förresten inte missat svaret på Stockholmsgåtan – vi är alltså på Rival vid Mariatorget. Just nu spelas ju pjäsen ”Rain Man” där – därför åkte jag dit och tog en pratstund med stjärnduon Robert Gustafsson och Jonas Karlsson. Följ denna länk och se den öppenhjärtiga intervjun där de bland annat talar om tvångstankar och vad som är det bästa och sämsta med Stockholm.

OM BLOGGENVälkommen till bloggen Mitt Stockholm! Här samlar vi gåtor, frågesport, bilder, filmer och berättelser om Stockholm förr och nu.

Vill du bidra med eget material eller har förslag på vad vi ska berätta mer om? Mejla till mittstockholm@svd.se

Klicka dig gärna runt i arkivet här nedan – där finns många okända pärlor om vår kära huvudstad.

/Hälsningar Johan Lindberg

Klicka dig runt!

karta

Här finns alla gåtorna och filmerna samlade – klicka dig runt och lär dig mer om Stockholm.