Annons

Caroline Ringskog Ferrada-Noli i Paris

Caroline Ringskog Ferrada-Noli

Caroline Ringskog Ferrada-Noli

Funderar ni på att åka till Paris gör det nu. Det är som hela staden har tagits sats och nu i enhet och harmoni bara slagit ut! Det luktar nektar, även på natten. Ljumma vindar blandas med Sri Lanka-demonstrationer, fler och fler gränder, mer och mer vin (i måttliga mängder), sardiner, blåmusslor, ostron hehe. La Buttes Chaumont visar sig från sin bästa sida, alla prunkande parker gör det, så även min takterass. Alla små gulliga skorstenar som sticker upp i den varma natten. La Force de l’ Art på Grand Palais var fantastisk. Det är det bästa med konkurrens. Det finns inte plats för nåt som inte är bäst i Paris. Det kan låta hårt och darwinistiskt. Men nej: i konsttermer uppstår bara nåt underbart i svetten. Ett gediget arbete. Beauté. Jag utforskar menyer på restaurangerna som om jag jobbade för guiden, Michelin alltså. Så värt. Vi ses

Men alltså det kunde vart bättre. Jag kunde vara i Cannes till exempel…