Annons

Andres Lokko

Andres Lokko

Andres Lokko

STOCKHOLM Herregud indeed. Hinner inte med någonting just nu. Vill ju berätta vad jag gör, läser och lyssnar på.  Men utöver Soul Jazz fina Edu Lobo-nyutgåva, den här kroatiska mixen av Plazmatick,  Sophia Knapps underbara album och, fortfarande, Burials Kindred-EP samt Bengas I will never change så har all tid ätits upp av hantverkare som löser av varandra i vardagsrummet, anskaffade av nya svenska abonnemang på sånt som kräver nya svenska abonnemang, problem/strul med nämnda abonnemang, en podradiosändning i tio delar med Kristian Luuk (som du hittar på sr.se) och – kanske framförallt – en allmän, eh, förvirring över att faktiskt befinna mig i Stockholm på heltid igen. Snart är jag tillbaka på den så kallade banan på ett lite mer sansat och normalt vis hoppas jag.

YouTube Preview Image

Andres Lokko på Twitter