Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster

Har ju skrivit tidigare om det nya albumet med Jimi Hendrix som släpps den 9 mars. Det blir tidigare outgivna covers på Cream-låten Sunshine of your love och Elmore James Bleeding heart. Liksom kända låtar som Fire, Stone Free och Red House. Albumet får titeln Valleys of Neptune vilket också blir singeln, som släpps den 2 februari. Låten har tidigare varit med på 4-cd-plattan Lifelines: The Jimi Hendrix Story från 1990.

Här är låtlistan för nya Valleys of Neptune:

’Stone Free’
’Valleys Of Neptune’
’Bleeding Heart’
’Hear My Train A Comin’’
’Mr. Bad Luck’
’Sunshine Of Your Love’
’Lover Man’
’Ships Passing Through The Night’
’Fire’
’Red House’
’Lullaby For The Summer’
’Crying Blue Rain’

Lyssna nedan (eller här) på Valleys of Neptune.