Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster

Ronnie Wood, som verkar ha skaffat klippkort på rehab, är tillbaka för åttonde gången, enligt Daily Mail. Han har checkat in på en klinik i London på grund av sin alkoholism. Passar ju bra nu när Keith Richards sägs ha varit nykter i fyra månader. Den 62-årige Rolling Stones-gitarristen påstås ha lyssnat på sin oroliga dotter Leah och Stones frontman Mick Jagger. Wood har under den senaste tiden hunnit lämna sin fru, varit ihop med Basshunter-favoriten Ekaterina Ivanova och senast igår setts med en ny kvinna. Han riskerar också åtal för att ha misshandlat Ivanova, som nyligen var med i Celebrity Big Brother.

Kolla nedan (eller här) när Bob Dylan framför Blowin’ in the wind tillsammans med Ron Wood och Keith Richards. På slutet låter det som om Dylan gör parodi på sig själv, kul.