Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster


FOTO: Scanpix Historien om Van Morrison som far är falsk.

Häromdagen stod det på sångaren Van Morrisons hemsida att han blivit pappa och fått en son med musikern Gigi Lee. Nu visar det sig, enligt The Independent, att det inte stämmer. I ett uttalande säger 64-årige Morrison att att han blivit offer för en hackare som lade in meddelandet om “sonen George Ivan Morrison III”. Sångaren har aldrig hört talas om Gigi Lee och är fortfarande “lyckligt gift med Michelle Morrison, mamma till två av hans barn”.

“Kommentaren som dök upp på min webbsajt kom inte från mig. Den är helt och fullständigt utan grund”, skriver Van Morrison. Anledningen till att det dröjde flera dagar innan dementin kom beror på att Morrison drar sig för offentligheten men till sist kände sig tvungen att agera.