Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster

Efter fem säsonger lägger supermodellen Tyra Banks ner sin tidigare framgångsrika talkshow. enligt tidningen People. Våren 2010 blir den sista och Tyra Banks, som ligger bakom America’s Next Top Model och just The Tyra Banks Show, ska nu satsa på Bankable Studios, ett filmproduktionsbolag i New York med inriktning på att framställa kvinnor positivt på vita duken. Däremot fortsätter hon med America’s Next top Model som går in på 15:e säsongen i februari i USA, liksom sin show True beauty. Oprah Winfrey sa för en månad sedan att hon också ska lägga ner sin dagshow. Tittarsiffrorna har fallit för båda showerna.
Tyra Banks medverkade nyligen i Gossip girl där hon spelade stjärnskådisen Ursula Nyquist.

Kolla nedan (eller här) när Tyra Banks ger Beyoncé en bröllopsgåv