Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster


FOYTO: Scanpix Britney var glad när hon fick Teen Choice Awards i augusti

Britney Spears nya video “3”, som nyss låg etta i USA, har nu haft videopremiär på hennes egen sajt. Britney syns i vit badräkt, svart bikini och med dansare, en lugn video med sång och dans, varken mer eller mindre. Synd att hon kör med den där datorfixade rösten, tröttsamt.

“3” är Britney Spears tredje listetta i USA. Debutsingeln …Baby one more time låg etta 1999 medan Womanizer blev listetta exakt för ett år sedan. Hon spelade in “3” i Stockholm i somras tillsammans med Max Martin. Han ligger bakom hits som …baby one more time och Ooops!…I did it again. I mitten av juli twittrade Britney under Stockholmsbesöket: ”Back in the studio with Max!”

Klicka här och se på videon.