Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster


FOTO: Dan Hansson Malin Åkerman och jag hänger.

Träffade Hollywoodfrun Malin Åkerman, aktuell i rätt usla komedin Trubbel i paradiset, igår och det var kul. Hon var verkligen smittande glad. Läs min intervju i dagens SvD här.

Det blev lite material över, som det här:

Skulle ditt eget förhållande överleva på paradisön Bora Bora med galna terapeuter som ska rädda äktenskap?
– Ja, eftersom alla andra är så galna. Jag och min man skulle garva ihjäl oss.
Hur var det att ha trekant i Entourage med Emmanuelle Chriqui?
– Hon är en underbart vacker tjej som är en av mina bästa kompisar. Kevin Connolly, som spelar Eric var så himla nervös inför scenen och han behövde inte ens göra någonting! Jag vill gärna göra fler Entourage men det har inte hänt ännu.
Om att vara kompis med Katherin Heigl:
– Hon är så himla busy och vi har sagt sedan 27 dresses att vi ska äta middag med våra respektive. Varenda gång vi ses på fester säger vi att vi ska ses men det har inte hänt. Alla är så himla upptagna. Jag träffar mina bästa kompisar från high school bara en gång om året för att jag reser så mycket.
Om Kristin Davies från Sex and the City:
– Hon är en riktig kvinna och väldigt duktig. Men det är svårt att separera henne från Charlotte.
Pratar Vince Vaughn lika mycket privat?
– Ja, men han är väldigt intelligent och extremt kunnig i populärkultur och historia. Han är intressant prata med även om hans hjärna rusar fram med massor av skämt hela tiden. Det är inte tråkigt en sekund.

Malin Åkerman är med i bandet The Petalstones. Hon sjunger och maken spelar trummor. Just nu är bandet lagt på is på grund av tidsbrist. Men här är en video med bandet.