Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster

Led Zeppelins basist John Paul Jones spelar numera i Them Crooked Vultures tillsammans med Dave Grohl (Foo Fighters, Nirvana)) och Josh Homme ((Queens of the Stone Age, Kyuss). De släpper sitt självbetitlade debutalbum den 17 november.

I en intervju i NME säger John Paul Jones att planerna på att hitta en ersättning i Led Zeppelin för sångaren Robert Plant rann ut i sanden. Jones och gitarristen Jimmy Page planerade att ta ut Led Zeppelin på en turné men Plant vägrade och då kom idén om att söka en ersättare. Men de kunde inte komma överens om en ny bandmedlem. De hann repetera med trummisen Jason Bonham (son till originaltrummisen John Bonham) men det blev inget till sist. Ska vi antagligen vara glada för.

Lyssna nedan (eller här) på Them Crooked Vultures nya singeln New Fang.