Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster


FOTO: X Factor Jamie Archie charmade alla.

Förra veckan var det Danyl Johnston som sjöng Beatles-låten With a little help from my friends i brittiska talangtävlingen X Factor. Juryordföranden Simon Cowell (han som är med överallt, både i Britain’s got talent och American Idol) var lyrisk. I helgen var det dags för 33-årige Jamie Archer som gav sig på Kings of Leon-låten Sex on fire. Lite Springsteen-stuk med allsång och omedelbar publikkontakt. jurymedlemmarna Dannii Minogue (Kylies syrra), Cheryl Cole (medlem i Girls Aloud) och managern Louis Walsh utbrast “lysande” och en “naturbegåvning”. Simon Cowell var åter positiv och tyckte att Jamie var totalt “orädd” och lyckades få publiken med sig på 10 sekunder. Ständigt nya Susan Boyle och Paul Potts-kandidater på gång i England.

Klicka HÄR och hör pubsångaren från Birmingham sjunga.