Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster

FOTO:Scanpix Seinfeld-gänget Michael Richards, Julia Louis-Dreyfus, Jerry Seinfeld och Jason Alexander.

Det blir nya avsniyt av Seinfeld!. Men det finns ett litet krux. De fyra Seinfeld-medlemmarna Michael Richards, Julia Louis-Dreyfus, Jerry Seinfeld och Jason Alexander medverkar i själva verket i fem avsnitt av Larry David framgångsrika serie Curb your enthusiasm (på svenska oförklarligt döpt till Simma lugnt, Larry!).

Hur som helst, när första avsnittet visas i USA den 20 september så handlar det om att göra en återföreningsspecial av Seinfeld elva år senare. Larry David, som skrev Seinfeld tillsammans med Jerry Seinfeld, har alltid varit motståndare till att att köra igång Seinfeld igen men på det här sättet kanske alla blir nöjda.

Alla fyra Seinfeldare medverkar och det kommer de att göra i hela fem avsnitt. De ska repetera “nya” Seinfeldavsnitt, filma och se hur det blev, allt i Simma lugnt, Larry-avsnitten. Som en show i showen. Finalavsnittet kan till och med bli en hel timme, sa Larry David på en presskonferens, enligt E Online.
Julia Louis-Dreyfus, som spelade Elaine; “Det var verkligen kul att träffa alla igen. För att vara ärlig så var det som vi aldrig slutat.”