Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster

Ashley Jensen, den briljanta skådespelaren i Extras, jobbar nu med Jenna Elfmans nya sitcom Accidentally on purpose. Den handlar om en kvinna som dejtar en yngre man och blir gravid. Vilket Ashley Jensen också är i verkligheten. Den 39-åriga stjärnan väntar sitt första barn.
Förutom Riclky Gervais-serien Extras, där hon spelade den totalt socialt inkompetente Maggie Jacobs som tvångsmässigt måste säga sanningen, syns hon i Ugly Betty där hon gör Christina McKinney, en mycket snällare rollfigur, som är Bettys kompis. I Ugly Betty har hon också spelat gravid eftersom hon genom utpressning tvingades bli surrogatmamma till seriens bitch Wilhelmina Slater.

Här försöker Ashley Jensen få till en replik i Extras, men det går bara inte.