Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster


FOTO: Scanpix Britney mår bra.

Rapporter om att Britney Spears är död har spritt sig på nätet. Anledningen är att en hackare spridit ett falskt budskap på hennes Twitter-konto. I meddelandet, som lades ut tidigare i dag, står det: ”Britney has passed today. It is a sad day for everyone. More news to come.”

I ett senare budskap skrev Britney-folket att Britneys Twitter hade blivit hackad och att medelandet inte var sant: “She is fine and dandy spending a quiet day at home relaxing.”

Sedan Michael Jackson dog har flera kändisar råkat ut för dödsbudskap. Först kom “nyheten” att skådisen Jeff Goldblum hade ramlat och slagit ihjäl sig i Nya Zeeland. Sedan att Harrison Ford var död. I helgen fortsatte det med att Miley Cyrus dött i en bilkrasch.

Men alla, inklusive Britney, är vid liv.