Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster

R&B-sångaren Chris Brown, som snart ska ställas inför rätta för att ha misshandlat sin tidigare flickvän Rihanna, försvarar sig nu på Youtube.
I februari berättade poliskällor för LA Times att Rihanna, känd för sina hits SOS och Umbrella, hade ansiktsskador, bitmärken på armarna och blödde från näsan. Bilder på en blåslagen Rihanna spreds över hela världen.
På videon säger Chris Brown: ”I just wanna say ’What up?’ because I ain’t been out there in a minute. New album will be coming soon. We’re working on it right now. Called ‘Graffiti’. Got everything on it, know what I’m saying? I’ll be ready for that. I’m about to drop a single this summer for y’all. So we ain’t going nowhere.”
Sedan tilägger han: ”I ain’t a monster.”
Har han inte mer att komma med än monstertricket så är det nog fängelse som väntar sångaren.