Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster

Nu gifter sig kärleksparet i Grey’s anatomy. Åtminstone om man ska tro bröllopsplaneringssajten theknot.com där en sajt för blivande brudparet Meredith Gray (Ellen Pompeo) och Derek “McDreamy” Sheperd (Patrick Dempsey) lagts upp. 14 maj är det dags påstår Izzie Stevens som står bakom (hon spelas av Katherine Heigl i serien). Att alla figurer inte finns på riktigt spelar väl ingen roll. Det kan vara fejk men det kan också vara pr inför ett bröllopsavsnitt.
“This is going to be the most magical, romantic, breath-taking wedding you’ve ever seen”, skriver Izzie. Sedan följer extremt utförliga beskrivningar av paret, frieriet i en hiss, bröllopskläderna och en gästbok som massor av människor fyllt i. Plus Izzies blogg och snart undrar jag om det kanske är på riktigt i alla fall. Titta själv.

Och här kysser bröllopsparet varandra.