Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster

Tioåriga Hollie Steel kan sätta stopp för Susan Boyles segerchanser i Britain’s got talent. I två veckor har nu hela världen tittat på Youtubefilmen där 48-åriga “okyssta” Susan Boyle chockar med att att ha en hyfsad sångröst. Alla fascineras av en ny Paul Potts-story, där den fula ankungen blir en svan.
Men nu har Hollie Steel dykt upp i tävlingen. Hon kommer in på scenen i balettkläder och dansar en kort stund innan hon plötsligt brister ut i sång “I could have danced all night…” från My fair lady och här är det verkligen en fantastisk röst, särskilt för en tioåring.
Jurymedlemmen Amanda Holden sa att det var ”som att se sig själv i spegeln”. Simon Cowell gillade inte hennes ballerinautstyrsel eller sången men rösten var fantastisk, sa han på sitt typiska sätt. Jurymedlemmen Piers Morgan konstaterade att juryn sett många barn genom åren i showen men ingen har sjungit så bra som Hollie.

Så nu står det mellan Susan Boyle, 12-årige Shaheen Jafargholi och Hollie Steel. Titta här på Hollie. Funkar det inte (eftersom tv-kanalen ITV roar sig med att stoppa videor, ingen vet varför) så gå in på den här adressen.