Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster


FOTO: Scanpix Laila Bagge kollar talanger i Stockholmi dag.

Pratade med Laila Bagge igår om Idol, som just befinner sig på audition-turné i Stockholm. Hon anser att det nästan är omöjligt att få skivkontrakt för unga talanger, Enda sättet är att medverka i Idol och andra tävlingar:

– Många lever i en värld där de tror att Idol är ett sätt att komma fram på men att de själva ska lyckas på något annat sätt. Men då vill jag säga att i dagens läge är det så svårt. Väldigt få personer får skivkontrakt som inte är med i Idol. De som syns mest är antingen med i schlagern eller i Idol.

– Idol är en jättebra chans även om man inte vinner, det är bara att titta på Johan Palm eller Måns Zelmerlöw. Det bygger hur smart man är själv och hur man bygger sitt varumärke. Och då är det lättare om man redan är känd från tv.

Här är en kort intervju med Laila Bagge, jurymedlem i Idol.