Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster

Tom Jones kommer till Sverige i höst och ger tre konserter. Mannen med epitetet Tjuren från Wales släppte nyligen albumet 24 hours, har haft hits i snart fem decennier och sålt 100 miljoner album. Hur många trosor som slängts upp på scenen är inte klarlagt. Han slog igenom stort 1965 med It’ s not unusual och fick sedan den ena världshiten efter den andra med titlar som Green green grass of home, What’s New Pussycat?, Help Yourself” och Delilah”. Tom Jones gjorde också succé med tv-showen This is Tom Jones och 1987 tog han sig an Prince-låten Kiss vilket gjorde honom stor igen. 1999 sjöng han en duett med Nina Persson på plattan Reload.
Spelningarna äger rum den 22 september i Globen, Stockholm, 25 september på Löfbergs Lila Arena i karlstad och den 26 september på Malm Arena. Biljetterna släpps den 3 april.
Här sjunger han I’ll never fall in love again, en av de största smörlåtarna någonsin.