Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster


FOTO: Scanpix Beatrice åkte ut. Christian paktade. Jarmo sket på sig.

Andra omgången av Robinson tappade 252 000 tittare jämfört med premiärprogrammet. Men fortfarande är 1,5 miljoner älskare av det gamla dokusåpaformatet väldigt mycket. Men jag tycker att det fortfarande går för långsamt och saknar drama. Mest gnäll och skitsnack. Programledaren Linda Isacsson kör bara ett allvarligt kommenderande som en uråldrig gympalärare. Faktiskt väldigt få man fastnar för, förutom Erik Billing, som har åsikter om allt.
Plus Christian som har fått rollen av praktsvin. Han paktar så mycket att man hoppas att han åker ut med huvudet före. Beatrice röstades ut för att de andra tjejerna paktade just med rötägget Christian. Smart? Nä. I nästa program ryker väl Jarmo för han är ju händig och kan fixa mat. Smart? Nä.
Bättre en smäll på käften än 14 slag i ryggen, sa Erik och det första bevingade uttrycket i Robinson 2009 var myntat.