Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster

Läste häromdagen på ett uppslag om finalen i Aftonbladets tv-pris. Läsarna har röstat fram tre nominerade i varje klass och tidningen smäller på med bilder från Let’s dance, Mia och Klara och skriver om allt från Petra Mede till Marcus Birro. Däremot nämns inte med ett ord den stora överraskningen, nämligen att såpan Andra avenyn är nominerad i tre kategorier: Årets program, Bästa kvinnliga skådespelare (Fortesa Hoti som spelar Roxana) och Bästa manliga skådespelare (Jonas Bane som spelar Kim).
Fantastisk egentligen för serien är ingen De halvt dolda direkt. Men periodvis har den varit rätt underhållande och inte väjt för ämnen som hiv, alkoholism och otrogna präster. Sanningen är naturligtvis också att den varit riktigt usel. Ändå drar den nu på sluttampen en halv miljon tittare och många går in på SVT:s Andra Avenyn-sajt. Riktigt kul om Andra avenyn blir årets program istället för Let’s dance, som inte varit bra i år (dessutom vann fel person) eller På spåret, som är så älskat.

Här är Roxana i Jag har inga vänner, första minuten av videon är kul för Roxana är just så här nästan jämt, oresonligt arg.