Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster

Malena gick direkt till Globen och Sarah Dawn Finer till Andra chansen.
Tyckte redan från början att Agnes och Sarah Dawn Finer var bäst men det var ju underbart att Malena Ernman kunde skrälla! Det var lite mer fart på den här omgången. Skönt att hajpade Thorleifs åkte ut, förstår faktiskt inte varför den låten hyllades. Petra Mede börjar kännas hemtam även om hon borde våga vara lite mer vågad. Inslaget om Absolute bortglömt var kul. Och när det strulade med presentationen av Agnes fann hon sig bra. Nästa vecka är det Andra chansen och sedan final. Liveblogg blir det nästa vecka igen!

Till finalen i Globen går dessa tio: H.E.A.T, Måns Zelmerlöw, Alcazar, Emilia, EMD, Molly Sandén, Agnes och Malena Ernman.

I Andra chansen nästa vecka tävlar Lili & Susie, Amy Diamond, Scotts, Caroline af Ugglas, BWO och Rigo && The Topaz Sound feat Red Box, Star Pilots och sarah Dawn Finer.