Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster

.cc_box a:hover .cc_home{background:url(’http://www.comedycentral.com/comedycentral/video/assets/syndicated-logo-over.png’) !important;}.cc_links a{color:#b9b9b9;text-decoration:none;}.cc_show a{color:#707070;text-decoration:none;}.cc_title a{color:#868686;text-decoration:none;}.cc_links a:hover{color:#67bee2;text-decoration:underline;}

Den amerikanske satirikern Stephen Colbert intervjuade Paul McCartney i onsdags på sin tv-show The Colbert Report. De satt och småputtrade, pratade om köttätande och McCartney sa att Dalai Lama skulle kunna äta honom i nödfall. Något som Colbert inte släppte utan gång på gång återkom till att McCartney anklagat Dalai Lama för kannibalism. McCartney valde även ut Ringo som sin favoritbeatle. Sedan sjöng de båda Ebony and ivory. Titta här:

Colbert Report Full Episodes
Paul McCartney Appearance

Funny Political Videos
More Funny Videos