Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster


FOTO: Scanpix . Magdalena Graaf och Daniel da Silva dansade så bra.

Graaf förd akut till sjukhus, står det i rubrikerna. Magdalena Graaf, som tillhörde en av de bättre i årets Let’s dance, har redan opererats för en blödning i huvudet och är nu borta från tävlingen. Hon ska inte ersättas, enligt Magnus Karlsson Lamm, exekutiv producent på Let’s dance. Redan i första omgången drabbades Morgan ”Mojje” Johansson av en hjärtinfarkt.
Vad sysslar de med på TV4? Det är ju inte de vanliga förkylningskatastroferna vi är vana vid att läsa om utan nu är det allvarliga sjukdomar. Har alla deltagare kollats upp ordentligt? Klarar en normaltränad deltagare att plötsligt träna som en elitidrottsman? Eller är det bara två olyckliga omständigheter?
På fredag kommer man knappt att våga titta på programmet. Om Elisabet Höglund råkar snubbla till lär väl ambulanspersonalen störta in. Det tråkigaste rent dansmässigt är att Magdalena Graaf, som först hävdade att hon inte hade någon rytmkänsla, blev bättre och bättre för varje omgång och absolut hade kunnat sluta som en av de tre bästa.