Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster

Tyvärr missade jag början, var och såg nya Bond-filmen (usel, återkommer till det). Hörde inte Robin B, men det brukar ju inte vara mycket att lyssna på. Sepideh gav sig på Carolas Främling och juryn sågade. Pratade med Anders Bagge i veckan (se Söndagsintervjun nu på söndag) och han sa att juryn inte pratar ihop sig. men nog låter det så när det gäller Sepideh.
Kevin sjöng på svenska, Friends gamla Lyssna till ditt hjärta och Anders Bagge var lyrisk, själv tycker jag inte det var något speciellt. Laila Bagge fick tårar i ögonen, börjar bli lite överdrivet i superlativer. Nästan fjantigt. Kevin är lysande men var det här så bra?
Min favorit Alice Svensson valde Shirley Clamps Min kärlek, som hon sjöng till sin nyss avlidne farmor. Lika bra som vanligt, vilket även juryn tyckte liksom gäst-Perrelli.
Snart dags för Johan Palm som ger sig på Uggla.