Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster


FOTO: Scanpic Jagger förbereder sig för OS

Mick Jagger engagerar sig för OS i London 2012. Han har, enligt flera tidningar, planer på att spela på invigningen. Inget fel i det men frågan är om han kommer att orka. Då har han hunnit bli 69 och kompisarna han vill ha med är Jimmy Page, 68, Van Morrison, 67, David Bowie, 65, Elton John, 65, Dave Gilmour, 66 och minstingen Sting, 61. Eventuellt är Paul McCartney, 70, också på gång liksom Ringo Starr, 72. Rubrikerna lyder redan “Olympic g-old gig” och det blir väl gamla Start me up rynkrockarna ska spela. Eller When I’m sixty-four. Men vem vet, jag såg Stones på Cirkus för ett par år sedan och Jagger lät ungefär som han gjorde i mitten av 60-talet, så än är miraklens tid inte förbi.
Annars kan ju Britney Spears ställa upp, hon är bara 31 då och så kan hon ta med sig John Legend, 34, T.I., 32 och Rihanna, 24. I regniga London kan de väl köra Rihannas hit Umbrella eller T.I.:s USA-etta just nu, Whatever you like.