Annons

Tv- och populärkultursbloggen

Harry Amster

Harry Amster


FOTO: Kanal 5 Alla Darlings på en gång,

Alltid fascinerande när en serie är så där bra och man sitter och funderar vad det beror på. Dirty sexy money på Kanal 5 är nu i början beroendeframkallande så att jag vill se hur det går, inte en splittrad dussinserie där man lika bra kan gå och fika under tiden. Mer som en helhet, rollfigurerna är levande, tillräckligt skruvade och samtidigt trovärdiga, allt parat med en viss humor – man sugs in. Som med Sopranos eller Big love i första säsongen.
I Dirty sexy money finns patriarken Tripp Darling, spelad av nestorn Donald Sutherland, sonen Patrick som tillsammans med sin fru och en transa lever i ett ménage à trois plus de bortskämda tvillingarna Juliette och Jeremy för att inte tala om advokaten Nick, som spelas av Peter ”Six feet under” Krause. Och det är bara en tidsfråga tills han är otrogen med Karen Darling. Kort sagt, I love it.